Globetrotter
Pentru a posta si citi mesaje pe acest forum,trebuie sa va inregistrati.Va multumim pentru intelegere si va uram:Bine ati venit!


Globetrotter

Forumul Soferilor Profesionisti
 
AcasaAcasa  FAQFAQ  InregistrareInregistrare  Conectare  
.La inregistrarea pe forum utilizatorii sunt obligati sa isi completeze la profil varsta si localitatea de resedinta (necompletarea acestor date atrage ban pentru minim 2 saptamani) De asemenea :scrierea mesajelor cu deformari ale limbii romane sau prescurtari, inclusiv pe chat,atrage dupa sine banarea imediata.


Adresa de mail a ASPR este a.aspr@yahoo.com

Distribuiţi | 
 

 Regulament

In jos 
AutorMesaj
Costy
Admin
Admin
avatar

Mesaje : 409
Data de inscriere : 26/05/2013
Varsta : 51
Localizare : Moreni

MesajSubiect: Regulament    Dum Mai 26, 2013 2:36 pm

Regulile din acest topic sunt valabile pe tot forumul. În afară de regulile de aici, fiecare secțiune poate avea reguli suplimentare, care se consideră că sunt parte integrantă din prezentul regulament.

I. CONTURILE UTILIZATORILOR
0. Prin înregistrarea pe site se consideră că ați luat la cunoștință și ați acceptat toate regulile forumului.
1.La inregistrarea pe forum utilizatorii sunt obligati sa isi completeze la profil varsta si localitatea de resedinta (necompletarea acestor date atrage ban pentru minim 2 saptamani)
2. Numele de utilizator nu trebuie să producă confuzie. Se consideră că produc confuzie adresele web,numele unor societati ca user name și orice expresii care încalcă normele morale general acceptate sau este deranjant pentru alți utilizatori.
3.De asemenea  numele de utilizator nu trebuie sa contina adrese de Yahoo mesenger,Gmail sau altceva de acest gen,sau scrise in totalitate cu majuscule
4. Utilizatorii nu vor folosi avataruri sau semnături cu un conținut sau de o mărime care deranjează. Mărimea acceptată a avatarurilor este de 120 x 120 pixeli, iar semnăturile nu vor depăși înălțimea de 100 de pixeli.

5. Înregistrarea repetata (clone)  este interzisa. Folosirea unei clone pentru a ocoli o sancțiune sau pentru continuarea unei activități care i-a fost interzisă utilizatorului este considerată atac la adresa forumului, clona va fi banată pe perioadă nelimitată, iar sancțiunea contului principal va fi majorată.

6.Conturile utilizatorilor care nu au activitate pe forum timp de 30 zile vor fi banate pentru minim 30 zile.II. CONDUITA PE FORUM

1. Conduita pe forum trebuie să respecte eticheta netului (netiquette).

2. Utilizarea în orice formă a cuvintelor jignitoare este interzisă. Se consideră jignitoare și utilizarea emoticonului cu degetul.

3. Nu atacați persoana. Discutați ideea, nu persoana. Discuțiile se vor purta cu calm, fără flame war.


III. TOPICURI

1. Înainte de a face un topic nou asigurați-vă că îl faceți în secțiunea corectă.

2. Nu deschideți un topic nou cu același conținut ca și un topic vechi. Folosiți funcția „Cauta” pentru a căuta topicuri cu subiecte asemănătoare și postați pe cât posibil în topicul cel mai potrivit.

3. Nu dublați același topic în două sau mai multe secțiuni(spam), chiar dacă pare să se potrivească peste tot. Excepție fac diferite comunicări puse de moderatori.

4. Titlul unui topic trebuie să fie clar și să sugereze conținutul topicului. Regulile suplimentare din secțiuni pot impune titlului o anumită formă.

5. Limba uzuală a forumului este româna. Dacă nu știți limba română scrieți mesajele într-o limbă pe care s-o înțeleagă cât mai mulți utilizatori.

6. Orice contribuție personală a unui utilizator la acest forum implica acceptul ca respectiva contribuție sa fie utilizata în cadrul forumului pe timp nelimitat. Utilizatorul păstrează drepturile de autor și responsabilitatea pentru conținutul postărilor.

7. Dacă descoperiți pe forum un topic nepotrivit sau care nu mai este valabil, puteți semnala acest lucru staffului forumului prin folosirea funcției „Raportați”, explicând pe scurt motivele pentru care topicul trebuie modificat sau șters. Dacă doriți actualizarea linkurilor expirate pentru a descărca, semnalați acest lucru în topic, căci se adresează uploaderilor, nu staffului. Semnalați doar dacă vă interesează să descărcați, nu pentru a face „curățenie pe forum”.


IV. MESAJE

1. Scrieți mesaje al căror subiect să fie legat doar de subiectul discutat în acel topic, nu despre subiecte tratate în alte topicuri sau subiecte diverse.

2. Nu dați răspunsuri doar pentru a scrie ceva. Dacă nu știți sau nu aveți ce spune, lăsați-i pe alții să răspundă.

3. Nu scrieți mesaje off-topic, mesaje gen MIRC (ASL PLS, lol, kool și mesajele monosilabice), sau mesaje gen „învață cum să te îmbogățești peste noapte” sau „câștigă bani pe net”.

4. Nu porniți discuții în contradictoriu pe subiecte privind gusturi sau obiceiuri, religie sau politică.

5. Exprimați-vă corect:
- dacă doriți să folosiți diacritice, instalați-vă pachetul software adecvat.
- după semnele de punctuație introduceți un spațiu;
- nu folosiți limbajul de messenger sau de mirc, cu prescurtări de genul „k” în loc de „ca” și „q” în loc de „cu”,tz in loc de t sau sh in loc de s;
- începeți fraza sau propozitia cu literă mare;
- nu repetați același caracter de multe ori (gen „!!!!!???” );
- nu folosiți texte cu fonturi colorate excesiv;
- nu postați mesaje scrise integral cu bold, italic, subliniat (underline) sau cu majuscule;
- nu încărcați pagina cu imagini inutile, de exemplu „Download”.
-nu folositi prescurtari, nici in mesajele postate pe forum si nici pe chat.Acest lucru este interzis cu desavarsire.
6. Nu folosiți în mod excesiv emoticonurile.

7. Nu scrieți două sau mai multe mesaje consecutive (unul după altul). Editați-l pe cel vechi și adăugați acolo ce mai aveți de spus. Excepție: ridicarea unui topic de către inițiatorul lui acolo unde regulamentul secțiunii o permite.

8. Nu sunt admise materialele ce conțin malware sau orice alte metode de hacking.

9. Se acceptă atât postarea arhivelor parolate, cât și a celor neparolate. Drept parole nu se acceptă denumiri de situri, cu excepția sitului de față, adică globetrotter.ro

10. Mirrorul prin copierea materialelor pe alt host este admis. Dublarea uploadului pe același host nu este admis decât după expirarea uploadului inițial.
8.Se interzice folosirea pozelor de mari dimensiuni în semnături

V. PUBLICITATE

1. Orice utilizator are dreptul la o legătură plasată în profilul său, în câmpul „Pagina pe net”, spre o pagină de prezentare personală, legătură care va apărea pe forum sub forma parametrului „Site” în fiecare postare a sa. Legătura trebuie să fie exclusiv spre o pagină personală, nu spre afacerea, forumul, blogul, sau orice altceva de acest gen, al său sau al altora.

2. Orice altă formă de publicitate (reclamă) este permisă doar cu aprobarea administratorului forumului. Se consideră reclamă orice legătură spre situri sau sugestie de vizitare a lor în numele de utilizator, avatar, localitate (parametrul „Din: ...” din profil), mesaj (corpul postării) şi semnătură.


VI. REGULI ADMINISTRATIVE SI DE MODERARE

1. Administratorul și moderatorii forumului nu vor face publică nicio informație privată despre un utilizator fără acceptul lui.

2. La încălcarea oricărei reguli administratorul și moderatorii forumului sunt îndrituiți să ia măsurile pe care le consideră necesare pentru protecția utilizatorilor și a forumului, cum ar fi ștergerea postărilor (mesajelor) și a topicurilor, avertisment, interzicerea postării (banare) pe o perioadă limitată sau nelimitată.

3. Se consideră avertisment ștergerea unei postări sau a unui topic, atenționarea în topic sau prin mesaj privat (PM). O măsură mai drastică (de exemplu o banare) nu este obligatoriu să fie precedată de un avertisment.

4. Administratorul și moderatorii nu sunt obligați să-și justifice acțiunile în fața utilizatorilor. Eventualele explicații se pot cere în rubrica Reclamatii, însă în limitele bunului simț. Hărțuirea imediată cu întrebări ca „de cine” sau „de ce am fost banat?” va fi tratată drept atac la adresa forumului și este posibil ca sancțiunea să fie majorată.

5. În caz de necesitate, regulamentul, atât cel de aici, cât și suplimentele din secțiuni, se pot modifica. Orice modificare va fi anunțată printr-o postare la regulament. Prin continuarea activității unui utilizator pe forum se consideră că el a luat la cunoștință de modificări.

6.Conturile utilizatorilor fara activitate pe forum pot fi banate(nu sterse) dupa 30 zile de inactivitate acestia ne-avand posibilitatea reactivarii contului decat dupa contactarea unui administrator.  

Atentie!Acest regulament se aplica si pe chat,fara exceptii!
Sus In jos
http://globetrotter-ro.forumgratuit.ro
 
Regulament
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Globetrotter  :: Regulament-
Mergi direct la: